Cautare

6849 de rezultate pentru "numar telefon telefonie fixa tirgovis relatii cu clienti" (4.43 secunde)
Afaceristii de top cumpara actiuni ale companiilor cu lichiditate mare, de regula, la SIF-uri si banci. ... Cumpara actiuni la un numar nici prea mare, dar nici prea mic de firme, pentru a le putea avea sub supraveghere pe perioade mari.
Cu toate ca pare imposibil, o locuinta cumparata astazi prin credit imobiliar va fi platita de cel putin trei ori în 30 de ani.
Cu toate ca pare imposibil, o locuinta cumparata astazi prin credit imobiliar va fi platita de cel putin trei ori în 30 de ani.
Cumpara numai cei cu rate în euro.Piata valutara s-a domolit instantaneu când un euro a ajuns la 3,941 lei - cursul oficial al Bancii Nationale a României (BNR).
Dacia va lansa un model cu motor electric peste un numar bun de ani cand tehnologiile de productie ale unei astfel de masini vor costa mult mai putin.
Compania IT Asesoft Distribution vrea pentru anul viitor dezvoltarea marcii proprii de monitoare LCD, Horizon, prin atingerea unei cote de piata de 10% si pastrarea primului loc între marcile românesti de monitoare LCD, a anuntat ieri compania.„În ultimii doi ani, piata de monitoare a cunoscut o transformare rapida, astfel ca, în prezent, 94% dintre clienti se îndreapta catre monitoarele LCD si doar 6% catre cele cu tub catodic.
Astfel, Francia la origine nu avea o conotatie geo-politica, ci mai mult geografica sau sociologica, similara cu termenele actuale Maghreb sau Balcani. ... Neoliticul apare cu 7.000 de ani i.Hr., iar la inceputul secolului al IX-lea i.Hr.
Scriitor, jurnalist, redactor, critic literar, eseist, teoretician al literaturii de anticipatie, cunoscator al mai multor limbi de larga circulatie, el a ocupat pozitii oficiale care i-au facilitat relatii bune cu scriitori si critici din Occident, intr-o perioada in care astfel de relatii erau rare si dificile.
Cu ochii pe eventualele fraude si pe prezenta la vot, reprezentantii galateni ai partidelor au facut socoteli peste socoteli, au incercat sa tina situatia sub control, trimitand oameni acolo unde ceva li se parea "tulbure" si asteptand, plini de emotie, rezultatele la inchiderea urnelor.
In legatura cu depunerea fiselor fiscale pentru veniturile realizate din salarii platite in anul fiscal 2004, ca urmare a centralizarii datelor a reiesit ca pana la data de 14 martie a.c., dintr-un total estimat de 17.606 angajatori, au depus fisele fiscale 97,19 %, din care, in termenul legal de pana la 28 februarie a.c., un numar de 17.092 angajatori, respectiv 97,08% si peste termenul legal un numar de 21 angajatori, respectiv 0,1%.
137.375 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale la o firma cu capital integral privat, potrivit situatiei intocmite la data de 31 iulie de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati.
Galatenii vor putea plati taxele si impozitele locale pe anul 2006 incepind cu data de 9 ianuarie, a declarat primarul Dumitru Nicolae. Potrivit aceleiasi surse achitarea darilor locale a fost devansata cu citeva zile pentru evitarea producerii aglomeratiei la ghiseele Directiei de Fiscalitate.
Drumul vietii este propriu pentru fiecare dintre noi si se stabileste adunand ziua de nastere, luna si anul, obtinandu-se un numar. Fiecare numar are o semnificatie aparte - Cifra 1 reprezinta stapanire de sine si actiune individuala, incredere in sine, dorinta de a conduce.
Cosmote Romania si BRD - Groupe Societe Generale au incheiat un parteneriat care permite utilizatorilor Cosmote achitarea facturilor de telefonie la oricare dintre cele 1.100 de ATM-uri detinute de BRD la nivel national, se precizeaza intr-un comunicat al cunoscutului operator de telefonie mobila.
In ceea ce priveste POSTelecom si SNR, privatizarea acestor companii va fi discutata de minister cu conducerile celor doua societati si este preconizata tot pentru acest an.
Cresterea concurentei pe piata comunicatiilor electronice din Romania ar putea determina schimbarea modalitatilor de tarifare, cu implicatii asupra pretului la consumatorul final.
Serviciul va fi disponibil in cadrul unui pachet care integreaza serviciile IPTV, telefonie si acces Internet. Potrivit reprezentantilor firmei care au adus acest serviciu in Bucuresti, pachetul se adreseaza celor cu nevoi complexe de comunicare si include conexiune la Internet si servicii de telefonie cu minute incluse.
Ultimele doua licente pentru servicii de telefonie de generatia a treia (3G) vor fi scoase la licitatie de catre Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei (IGCTI) in prima parte a lui 2006, a declarat luni presedintele IGCTI, Marius Catalin Marinescu.
Acestia vor plati un pret similar cu cel din 2004, respectiv 35 de milioane de dolari. ... Urmatoarele cinci transe egale, in valoare de cate 4,9 milioane de dolari, vor fi achitate anual, timp de cinci ani, incepand cu 2007.
Sute de blocuri din Craiova au fost impanzite cu panouri publicitare. Proprietarii apartamentelor sunt dispusi sa-si lase ferestrele acoperite de mesh-uri, adica bucati de panza inscriptionate cu mesaje care fac reclama unui produs sau unui serviciu, pentru ca firmele platesc bani grei asociatiilor de locatari.
google-analytics.com